tirsdag 30. august 2011

Zoophysiology og nattfotball

Det var en veldig interessant begynnelse med zoofysiologien i går - det skulle nemlig gå på engelsk, men forkunnskapen til foreleseren vår er vel ikke noe å skryte av når det gjelder språket - han spurte også oss om hva forskjellige ting het på engelsk - her er noen eksempler:
- The bruksvæv e fleksibelt and erstatta, ka e d?
- Tiss plans would changes.. Kollidere with the chemi!
- Tiss sel is swimming very fast. And some otter dyr.
- Ka e "muligheta" på engelsk?
- Dou you have lyd... loud? (Tror han mente "sound")
- This is a pedagogical book. Ka e "snarvei" på engelsk? (Alle svarer) Thank you. I will learn a lot english of you.
- Der you have som chooses. You cand read this online!

Vi fikk dra hjem ganske tidlig i dag fra nattfotballen. Det er en årlig fotballturnering og i år/dag stilte klassa mi med to lag (som i tillegg blei sponsa av elevorganisasjonen "NUGLA"). De fleste andre laga hadde på seg kostymer og alt mulig rart, så da var det på sin plass at også vi gjorde noe ut av det:

Lagleder Hanne maler på Ane:

Kristina og Ane ferdigmalt:

Jeg var på lag nr. 2 (NUGLA 2 / Animal Science 2), og vi tapte første kampen (0-4) og spilte uavgjort de to neste (0-0) og (1-1). Sjansen for å komme videre i turneringa var dermed minimale og de fleste dro hjem.

Meg i svart til venstre:

3 kommentarer:

  1. Haha, liker engelsken! Tror det der kan bli artig;)
    -Ane

    SvarSlett
  2. Han har heldigvis gått over til norsk nå! Han har ekstraundervisning på engelsk til de som ikke skjønner norsk.. Men kan vel ikke anna enn å si stakkars dem.. :s

    SvarSlett
  3. Hihi, høres ut som en morsom lærer i grunn! :P Kunne jo nesten tatt undervisninga på norsk i stedet ;) Men sikkert artig å være i timene uansett..:)
    -Kristinemor

    SvarSlett