tirsdag 5. februar 2013

Whitney i Košice

Prøvde å finne stallen i går, og fant den jo for så vidt da jeg gikk rett på den, men det hadde seg sånn at jeg da allerede hadde gått en stund - altså rett på med litt omveier. Fikk vite hvor Whitney skulle stå, og så tok jeg en kortere vei hjem på 30 min.

Litt etter ett i dag ankom Whitney stallen med litt skavanker (gnagsår på rompa trolig etter en lem, og dermed var også en del av halen gnagd vekk). Hun ville ikke ha høyet til å begynne med og spiste bare masse halm, men etter fôringa på ettermiddagen spiste hun også høy.

Whitney i boksen med nytt dekken:

 
Fikk plassert utstyret hennes (det som har kommet til nå) og skritta litt rundt ute på ridebanen med tak over - fin bane! Det kom til og med en rev hoppende av gårde foran oss. Da jeg skulle ta bort møkka fra banen, ba jeg henne stå og vente mens jeg tok det opp, og så ba jeg henne komme bort til der jeg skulle tømme det. Der venta hun pent til jeg kom tilbake og så fulgte hun etter meg ut; ergo: Hun husker en del av det jeg lærte henne for noen år siden!

Hun var også litt ute i paddocken, men det var litt glatt der, så hun tryna på vei ut, men hun kom fra det uten synlige skader. Ellers tusla vi litt rundt omkring ute og inne, tok bort møkk fra sår og vaska vannkar og krybbe.

Whitney i paddocken:

Whitney på andre sida av paddocken:

Så er det noen morsomme geiter i boksen rett over gangen, som Whitney måtte hilse på. De står sammen med noen griser ute.
 
Grisene og geitene:

På kvelden kjøpte jeg noen brodder jeg skal prøve ut i morra - kanskje jeg kan ri litt ute også, og forhåpentligvis kan hun stå litt i paddocken.

4 kommentarer:

 1. Ojjjjj.... Sååååå heeeeeerlig... Kjempekoselig å se Whitney igjen. Håper baken blir fort fin igjen. :-) Blir artig å følge dere videre. Klem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa, etter et halvt år uten Whitney blir detta bra! Han fyren sa at det kanskje om to uker er isfritt igjen :P

   Slett
 2. Så heldig du er som har fått ned Whithey - blir nok mange fine stunder sammen med henne :-)
  Kos deg masse snuppa. Stoooooor klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa :) Gleder meg, selv om det sikkert kan bli litt slitsomt til tider ;) Klæmmm

   Slett