lørdag 2. februar 2013

Framme i Košice

Nå er jeg framme i Košice! Flyet hadde litt tekniske problemer i går, og vi måtte vente inne i flyet i over to timer før vi fikk letta. Jeg sov, så det gjorde ikke så mye for min del, men kjedelig ikke å vite om vi i det hele tatt fikk lov til å lette. Var to timer i Wien før jeg tok det siste flyet og ankom Košice.På vei til aupark (kjøpesenteret sør i byen) møtte jeg Oddis og Kjetil og fikk vite at det var en gjeng som skulle ut å spise, så da blei det indisk restaurant etter litt om og men med å finne folka (jeg surra rundt til forskjellige kirker da jeg ikke fant dem ved den vi hadde avtalt å møtes ved). Jeg fikk skaffa meg slovakisk nummer også, så nå er jeg litt mer slovakisert.

Leiligheta har en del bjelker rundt omkring (loftsleilighet) som hodet mitt er glad i å møte, men ellers er den fin. Vi har TV, vaskemaskin, strykejern og en stor og god sofa.

Stua med kjøkkenet i bakgrunn:

I dag har det regna en del (egentlig yr, men man blei skikkelig våt for det), men jeg var ute med Sanne/Luna, Fay/Hera og Dina/Tia i hundeparken en tur. Seinere skal vi ut for å spise (og nå har vi til og med avtalt på hvilken side av kirka vi skal møtes, så jeg ikke surrer meg bort igjen.

6 kommentarer:

 1. Håper du får det fint der nede :-)''Stoooooooooooor klem og god helg

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, har hatt det topp til nå, og det blir sikkert ikke verre ;) Klem tilbake og takk i like måte :)

   Slett
 2. Savner deg masse, men er kjempeglad for at du har det så fint. Stoooooooor klem fra meg. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, ja, koser meg gløgg ;) Klæm tebarsatt

   Slett
 3. Koselig og se hvordan du bor da :-) En spesiell plass men koselig også da. Kos deg masse. Liker at det kommer bilder fra hvordan du har det. Stooor klem søta :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, ja, enn så lenge - så blir det ny leilighet om noen uker ;) Hehe, ja, må prøve å være flinkere til å ta bilder ;) Klæmmmmm

   Slett